Fájl:Commons-logo.svg

A Wikimédia Magyarország wikiből
Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 1 024 × 1 376 képpont, fájlméret: 932 bytes)

Ez a fájl a Wikimedia Commons megosztott tárhelyről származik, és más projektek is használhatják. A fájl ottani leírólapjának másolata alább látható.

Összefoglaló

Leírás

The Wikimedia Commons logo, SVG version.

Dátum
Forrás This version created by Pumbaa, using a proper partial circle and SVG geometry features. (Former versions used to be slightly warped.)
Szerző SVG version was created by User:Grunt and cleaned up by 3247, based on the earlier PNG version, created by Reidab.
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

Message from the original creator, Reidab: "I'd be happy for the copyright to be transfered to the Wikimedia Foundation. I'll clean it up a bit and then sent it off to you. I think that illustrator can export to an svg, but if it can't, I'll send is as an eps."

Licenc

PD-icon.svg Ez a kép közkincs, mert nincs egyéni-eredeti jellege.
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2014. június 3., 14:43Bélyegkép a 2014. június 3., 14:43-kori változatról1 024 × 1 376 (932 bytes)Steinsplitterminor corrections: geometry, structure, colors corrected (by Pumbaa80 & Perhelion)

Metaadatok