„Adatmegőrzési irányelvek” változatai közötti eltérés

Innen: Wikimédia Magyarország
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
(apró)
 
1. sor: 1. sor:
 
{{szmsz}}
 
{{szmsz}}
A Wikimédia Magyarország Egyesület a Wikimedia Foundation alapelvéhez igazodva törekszik a törvényesen előírt minimumnál, vagy a működéséhez feltétlenül szükségesnél nem több adat tárolására tagjairól, tisztségviselőiről, alkalmazottjairól, önkénteseiről és a vele kapcsolatba kerülő harmadik személyekről (akár természetes, akár jogi személy). A megőrzött adatokat az [[adatvédelmi irányelvek|adatvédelmi irányelvei]] alapján kezeli, mindenben igazodva a mindenkori magyarországi törvényi szabályozáshoz.
+
A Wikimédia Magyarország Egyesület a Wikimedia Foundation, Inc. alapelvéhez igazodva törekszik a törvényesen előírt minimumnál vagy a működéséhez feltétlenül szükségesnél nem több adat tárolására tagjairól, tisztségviselőiről, alkalmazottjairól, önkénteseiről és a vele kapcsolatba kerülő harmadik személyekről (akár természetes, akár jogi személy). A megőrzött adatokat az [[adatvédelmi irányelvek|adatvédelmi irányelvei]] alapján kezeli, mindenkor igazodva a mindenkori magyarországi törvényi szabályozáshoz.

A lap jelenlegi, 2015. március 22., 18:41-kori változata

Szervezeti és működési szabályzat
Adatok, adatkezelés
Elnökség és alkalmazottak
Egyéb

A Wikimédia Magyarország Egyesület a Wikimedia Foundation, Inc. alapelvéhez igazodva törekszik a törvényesen előírt minimumnál vagy a működéséhez feltétlenül szükségesnél nem több adat tárolására tagjairól, tisztségviselőiről, alkalmazottjairól, önkénteseiről és a vele kapcsolatba kerülő harmadik személyekről (akár természetes, akár jogi személy). A megőrzött adatokat az adatvédelmi irányelvei alapján kezeli, mindenkor igazodva a mindenkori magyarországi törvényi szabályozáshoz.