„Sablon:Mire fordítjuk” változatai közötti eltérés

A Wikimédia Magyarország wikiből
(inkább jelen időben)
a
7. sor: 7. sor:
 
* támogatjuk a Wikipédia szerkesztőit, hogy lehetővé tegyük hiánypótló cikkek elkészültét és a szerkesztők részvételét nemzetközi konferenciákon és képzéseken.
 
* támogatjuk a Wikipédia szerkesztőit, hogy lehetővé tegyük hiánypótló cikkek elkészültét és a szerkesztők részvételét nemzetközi konferenciákon és képzéseken.
  
Amennyiben ennél részletesebben vagy kíváncsi tevékenységünkre, beszámolóink és blogunk nyújthatnak segítséget. Célunk továbbra is az, hogy a tudás és az ismeretek megszerzése minél könnyebb legyen, amit mi az interneten, bárki számára elérhető és szabadon felhasználható formában szeretnénk megvalósítani.
+
Amennyiben ennél részletesebben kíváncsi tevékenységünkre, [[Egyesületi dokumentumok|beszámolóink]] és [http://huwiki.blogspot.com/ blogunk] nyújthatnak segítséget. Célunk továbbra is az, hogy a tudás és az ismeretek megszerzése minél könnyebb legyen, amit mi az interneten, bárki számára elérhető és szabadon felhasználható formában szeretnénk megvalósítani.

A lap 2013. július 24., 15:10-kori változata

A támogatásokat elsősorban a magyar Wikipédia és társprojektjeinek fejlesztésére, valamint az ezt létrehozó önkéntes szerkesztői közösség segítésére fordítjuk. Legfontosabb programjaink:

  • találkozókat, képzéseket, táborokat szervezünk a szerkesztői közösség számára;
  • előadásokat, konferenciát, egész napos képzéseket tartunk, kiállításokon veszünk részt a Wikipédiát népszerűsítve;
  • hazai szervezői vagyunk a Wiki Loves Monuments nemzetközi fotópályázatnak, melyen 2011-ben több mint ötezer hazai fénykép készült kulturális örökségünkről;
  • beüzemeltünk egy hazai szervert a Wikipédiát segítő segédeszközök és elemzések kiszolgálására;
  • tájékoztató kiadványokat, szóróanyagokat szerkesztetünk, jelentetünk meg;
  • támogatjuk a Wikipédia szerkesztőit, hogy lehetővé tegyük hiánypótló cikkek elkészültét és a szerkesztők részvételét nemzetközi konferenciákon és képzéseken.

Amennyiben ennél részletesebben kíváncsi tevékenységünkre, beszámolóink és blogunk nyújthatnak segítséget. Célunk továbbra is az, hogy a tudás és az ismeretek megszerzése minél könnyebb legyen, amit mi az interneten, bárki számára elérhető és szabadon felhasználható formában szeretnénk megvalósítani.