Módosítások

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
nincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor: −
'''Damokos Bence''' a Wikimédia Magyarország Egyesület ''alapító tagja'', 2008. novemberétől ''elnökségi tag'', 2010. novemberétől az egyesület ''ügyvezető alelnöke''.
+
'''Damokos Bence''' a Wikimédia Magyarország Egyesület ''alapító tagja'', 2008. novemberétől ''elnökségi tag'', 2010. novemberétől 2012 decemberéig, majd 2018 novemberétől az egyesület ''ügyvezető alelnöke''.
   −
2006-ban vált a Wikipédia szerkesztőjévé, később megválasztották adminisztrátornak, majd bürokratának – tevékenysége leginkább pop-kulturális és diplomáciai témájú cikkek fordítására irányult. 2008 augusztusától a Wikimédia Alapítvány magyar ügyfélszolgálati kapcsolattartója. 2010 márciusától választott tagja a Wikimédia Alapítvány új társszervezetek létrejöttét ösztönző és ellenőrző bizottságának, a Chapters Committeenek.
+
2006-ban vált a Wikipédia szerkesztőjévé, később megválasztották adminisztrátornak, majd bürokratának – tevékenysége leginkább pop-kulturális és diplomáciai témájú cikkek fordítására irányult. 2008 augusztusától a Wikimédia Alapítvány magyar ügyfélszolgálati kapcsolattartója. 2010 márciusától választott tagja és később elnöke lett a Wikimédia Alapítvány új társszervezetek létrejöttét ösztönző és ellenőrző bizottságának, a Chapters Committeenek.
   −
A Wikimédia Magyarország Egyesület mellett tagja a diplomáciával foglalkozó [http://gydt.uni-corvinus.hu Gyakorlati Diplomácia Társasága] egyetemi diákszervezetnek. Korábban rendszeres résztvevője volt az [http://eypej.org Európai Ifjúsági Parlament] üléseinek. Tanulmányait nemzetközi tanulmányok és anglisztika szakokon végzi.
+
A Wikimédia Magyarország Egyesület mellett az Európai Parlament Kommunikációs Főosztályán projekt menedzsmenttel foglalkozik.
119

szerkesztés

Navigációs menü