Nyomkövető kategóriák

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal azokat a nyomkövető kategóriákat tartalmazza, amelyet a MediaWiki szoftver magától feltölt. Ezen neveket a megfelelő rendszer üzenet módosításával lehet megváltoztatni a MediaWiki névtérben.

Nyomkövető kategória Üzenetnév Kategóriába kerülés feltétele
Indexelt lapokindex-categoryA lapot akkor is indexelik a keresőrobotok, ha egyébként nem tennék, mert tartalmazza az __INDEX__ varázsszót, és egy olyan névtérben található, ahol ez engedélyezett.
Nem indexelt lapoknoindex-categoryA lapot nem indexelik a keresőrobotok, mert tartalmazza a __NOINDEX__ varázsszót, és egy olyan névtérben található, ahol ez engedélyezett.
Dupla paramétermegadást tartalmazó lapokduplicate-args-categoryAz oldal olyan sablon hívásokat tartalmaz, amely ugyanazt a paramétert használja, például {{foo|bar=1|bar=2}} or {{foo|bar|1=baz}}.
Túl sok költséges elemzőfüggvény-hívást tartalmazó lapokexpensive-parserfunction-categoryA lap túl sok költséges elemzőfüggvényt használ (mint az #ifexist). Lásd még a Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit lapot.
Elhagyott sablonparaméterekkel rendelkező lapokpost-expand-template-argument-categoryA lap nagyobb a $wgMaxArticleSize változóban megadott értéknél egy sablonparaméter kibontása után (valami hármas kapcsos zárójelek között, mint pl. {{{1}}}).
Lapok, melyeken a beillesztett sablon mérete meghaladja a megengedett méretetpost-expand-template-inclusion-categoryA lap mérete nagyobb a $wgMaxArticleSize változóban tárolt értéknél a sablonok kibontása után, így néhány sablon nem került kibontásra.
Rejtett kategóriákhidden-category-categoryA kategória __HIDDENCAT__ kódot tartalmat, ezért alapértelmezésben a kategória nem jelenik meg a lapokon.
Hibás fájlhivatkozásokat tartalmazó lapokbroken-file-categoryA lap törött fájllinket tartalmaz (egy fájlt beillesztő link, ami nem létező fájlra mutat).
Túl sok csomópontot tartalmazó lapoknode-count-exceeded-categoryA lap túllépi a maximális csomópontszámot.
Lapok, melyeken a sablonok kibontása meghaladja a megengedett szintetexpansion-depth-exceeded-categoryAz oldal meghaladja a maximális expanziós mélységet.
Lapok figyelmen kívül hagyott megjelenítendő lapcímmelrestricted-displaytitle-ignoredA lapon figyelmen kívül hagyott {{DISPLAYTITLE}} van, mivel a megadott cím nem egyezik a lap tényleges címével.
Lapok végtelen sablonciklusokkaltemplate-loop-categoryA lap végtelen sablonciklust tartalmaz, vagyis egy sablon önmagát hívja meg rekurzívan.
Lapok forráshivatkozás-hibákkalcite-tracking-category-cite-errorAz ebben a kategóriában található lapokon hibásan használt forráshivatkozás-elemek találhatók.