Módosítások

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
helyesírás
1. sor: 1. sor:  
{{szmsz}}
 
{{szmsz}}
Ezek az irányelvek azt a célt szolgálják, hogy azok az önkéntesek, akik a Wikimédia Magyarország Egyesület által kezelt nem publikus adatokhoz is hozzáférhetnek személyesen és jogilag is elszámoltathatóak legyenek.
+
Ezek az irányelvek azt a célt szolgálják, hogy azok az önkéntesek, akik a Wikimédia Magyarország Egyesület által kezelt nem publikus adatokhoz is hozzáférhetnek, személyesen és jogilag is elszámoltathatóak legyenek.
   −
# Minden személyazonosságot felfedő információ, amit az Egyesülettel kapcsolatba lépő személyek az Egyesület számára magukról átadnak bizalmas információnak minősülnek és mint ilyenek, nem publikusak, azokat kizárólag az [[adatvédelmi irányelvek]]ben meghatározott módon lehet kezelni és felhasználni.
+
# Minden személyazonosságot felfedő információ, amit az Egyesülettel kapcsolatba lépő személyek az Egyesület számára magukról átadnak, bizalmas információnak minősülnek, és mint ilyenek, nem publikusak, azokat kizárólag az [[adatvédelmi irányelvek]]ben meghatározott módon lehet kezelni és felhasználni.
# Kizárólag a Wikimédia Magyarország Egyesület által ismert személyazonosságú természetes személyek kaphatnak hozzáférést bármilyen olyan, nem publikus adathoz amit az Egyesület gyűjt, kezel vagy raktároz és annak publikálását az [[adatvédelmi irányelvek]] tiltják.
+
# Kizárólag a Wikimédia Magyarország Egyesület által ismert személyazonosságú természetes személyek kaphatnak hozzáférést bármilyen olyan, nem publikus adathoz, amit az Egyesület gyűjt, kezel vagy raktároz, és annak publikálását az [[adatvédelmi irányelvek]] tiltják.
# Bármelyik önkéntes, aki jogot szerez hozzáférni bármilyen nem publikus adathoz, addig nem kaphatja azt ténylegesen meg, amíg nem igazolta személyazonosságát hitelt érdemlően az Egyesület felé, beleértve szükség esetén a nagykorúságát és önálló cselekvőképességét is.
+
# Bármelyik önkéntes, aki hozzáférési jogot szerez bármilyen nem publikus adathoz, addig nem kaphatja azt ténylegesen meg, amíg nem igazolta személyazonosságát hitelt érdemlően az Egyesület felé, beleértve szükség esetén a nagykorúságát és önálló cselekvőképességét is.
# Azon önkéntesek, akik ezen irányelv hivatalos beiktatásának napján bármilyen, az Egyesület által kezelt nem publikus tartalomhoz hozzáférnek, de személyazonosságuk az Egyesület számára nem ismert, 60 nap áll rendelkezésre, hogy egyértelműen igazolják magukat. Az ezt elmulasztóktól az Egyesület a határidő lejártakor megvonja a hozzáférési jogokat és csak akkor állítja vissza, ha kilétüket hitelt érdemlően felfedték az Egyesület felé.
+
# Azon önkéntesek számára, akik ezen irányelv hivatalos beiktatásának napján bármilyen, az Egyesület által kezelt nem publikus tartalomhoz hozzáférnek, de személyazonosságuk az Egyesület számára nem ismert, 60 nap áll rendelkezésükre, hogy egyértelműen igazolják magukat. Az ezt elmulasztóktól az Egyesület a határidő lejártakor megvonja a hozzáférési jogokat, és csak akkor állítja vissza, ha kilétüket hitelt érdemlően felfedték az Egyesület felé.

Navigációs menü