Módosítások

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
166 bájt hozzáadva ,  2017. január 14., 21:42
frissítés, pontosítás
1. sor: 1. sor: −
A Wikimédia Magyarország Egyesület tevékenységét alapvetően önkéntes munkával valósítja meg; első, részmunkaidős alkalmazottját 2011 decemberében vette fel. 2013 januárjától 2015 februárjáig egy teljes munkaidős alkalmazott, 2015 márciusától ismét egy részmunkaidős alkalmazott segíti az egyesület munkáját.
+
A Wikimédia Magyarország Egyesület tevékenységét alapvetően önkéntes munkával valósítja meg. Első, részmunkaidős alkalmazottját 2011 decemberében vette fel. 2013 januárjától 2015 februárjáig egy teljes munkaidős alkalmazott segítette munkáját. 2015 márciusától 2016 szeptemberéig az adminisztratív feladatokat egy ezzel megbízott munkatárs segítette. Jelenleg a személyes ügyintézést igénylő feladatok ellátására ismét egy megbízott munkatárs segíti munkánkat.
 +
 
 +
== Jelenlegi munkatársak ==
 +
* Forgács Máté – egyesületi megbízott
   −
== Jelenlegi alkalmazottak ==
  −
<!--
  −
=== Irodavezető ===
  −
* Szép Zsuzsanna
  −
-->
   
=== Gyakornoki pozíciók ===
 
=== Gyakornoki pozíciók ===
* Az egyesület évente egy-két gyakornokot tud foglalkoztatni. Az egyesületnél eltöltött gyakorlatot bizonyos oktatási intézmények is elfogadják. Amennyiben jelentkeznél gyakornoki állásra, írj egy levelet az {{email|elnokseg|wikimedia.hu}} címre.
+
* Az egyesület évente egy-két gyakornokot tud foglalkoztatni. Az egyesületnél eltöltött gyakorlatot bizonyos oktatási intézmények is elfogadják. Amennyiben jelentkeznél hozzánk gyakornoknak, írj egy levelet az {{email|elnokseg|wikimedia.hu}} címre.

Navigációs menü